Ridning i åska..

.. tur att man har ridhus runt knuten! Fy fasiken vad det regnade och åskade igår när jag skulle rida. Tur att man har en häst som inte bryr sig så mycket. Var ganska mysigt att kunna sitta inne i ridhuset och trimma när regnet fullkomligt vräkte ner utanför. Nyharvat, nyvattnat och med bra musik i högtalarna:) Hade planer på att hoppa igår men vi var tre som skulle rida samtidigt (när hände det sist egentligen??) så valde jag att skjuta på det!
Ärtan var fin dock lite okoncentrerad. Sprang och gnäggade efter en annan häst som står i stallet. Hon är jättebrunstig och har fått för sig att hon är kär i ett av de andra stona,suck!
Red på rakt bett och achennosgrimma. Började i en väldigt låg form i lugn takt för att sedan plocka upp henne lite och kräva mer bakben. Traven var riktigt fin, galoppen med till en början. Sedan blev hon lite matt i kroppen. Avslutade dock bra!

Kommentarer
Postat av: Yasmine

sv; Jag håller helt med dig angående priset, men tycker inte att hästen ser tung ut, snarare att den inte är framme för skänkeln och det gör den långsam och svårare att reglera. Men det är olika vad vi fastnar för, just i den här annonsen tyckte jag att hästen utstrålade stabilitet, och har bra balans i galoppen och rätt inställning på hinder :)

2010-08-12 @ 22:00:18
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Linn Skjetne

Jaaaaaaaaaaaaa! Helt underbart är det?! Ska be mamma köpa hem massor av godsaker!! :D

2010-08-13 @ 10:38:18
URL: http://linnskjetne.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag ska låna ut henne, vi väntar liten i feb-mars och jag vågar inte riktigt rida henne med mage... Men det är inte officiellt ännu så säg inget :P

2010-08-13 @ 10:44:00
URL: http://equilina.se
Postat av: Yasmine

Ja, och tur är väl det för det finns nog hästar för alla smaker :) Lägger mest upp annonserna på kul, letar inte häst men tycker det är roligt att se hur folk gör för att marknadsföra sina djur och vad som får en att fastna för en viss annons. Överlag har jag märkt att folk sätter drömpriser på sina hästar, sedan blir man plötsligt misstänksam när man ser en annons på en häst med ett "normalt" pris...

2010-08-13 @ 10:53:15
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Hihi, söt pålle. =)

2010-08-14 @ 10:03:35
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0