Otur om något

Hade precis joggat igång Ärtan efter våran skånesemester när olyckan är framme. Hämtar in henne från hagen och får knappt på grimman. Konstigt tänkte jag, hon brukar dyka i grimman själv. Kommer in i stallet och ser att hon är jättesvullen precis vid mungipan!! Hon var riktigt öm, fick inte ens nudda vid utbuktningen. Var verkligen stor som en tennisboll!! Misstänker getingstick, stackarn...
Så har inte varit aktuellt att ta på träns och bett i munnen på henne de senaste dagarna. Så trist, ville verkligen komma igång. Motivationen var ju på topp efter Falsterbobesöket:) Hackamore är inte att tänka på när det gäller Ärtan....blir fullt ös medvetslös!
Förhoppningsvis ska jag kunna rida imorgon. Svullnaden var nästan helt nere redan i tisdags, men vill låta det gå några dagar extra så att hon inte är öm av det.
Köpte ett mylerbett i Falsterbo, halva priset! Och wow vad Ärtan verkar trivas på det. Är ett tvådelat med öglor i bettringarna. Blir verkligen att köpa fler sådana av andra modeller för ligger helt super i hästens mun. Har dessutom spanat ut ett som ska passa hästar med tjock-bred tunga och låg gom!
Är precis ett sådant som bilden ovanför!
Annars blev det inte mycket shopping. Värmen tog kol på oss. Var dock nära att köpa ett par till Hunterstövlar, skulle vilja ha ett par bruna också...Schabrak fanns det många fina av...men har köpstopp på schabrak. Finns mycket annat jag behöver MER än schabrak förtillfället;)
Köpte fux schampo som ska framhäva färgen på Ärtan, har dock inte testat det ännu. Blev en liten mjuk huvudborste samt ett grimskaft som var flätat i något beigeaktigt snöre med läderdetaljer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0