Lycka

Yees! Igår satt jag på pålle igen=) Skritt jobbade henne i ridhuset för att få bort lite stelhet. Provade sedan trava på långa tyglar och inte det minsta halt längre. Skönt! Total lycka från Ärtos sida att få sträcka lite på benen. Hon var så söt och ruskade på huvudet hela tiden. Nu har vi iaf äntligen löst hagfrågan tills snön sjunkit undan lite och strömmen funkar överallt.

Ärtan och en annan häst i stallet får dela på den vita hagen. En lite mindre hage med högt plaststaket, samt FUNGERANDE el=) Smidigt att man kan kompromissa och lösa problem. Idag får ärtan gå ut till lunch och ta eftermiddagspasset. Imorgon går hon ut fm.

Åh vad jag har massa nya saker som jag bara vill ha, som skriker efter mig,opps! Älsklingen tycker jag är prylgalen och förstår inte mitt "schabrak-ha-begär",haha! Inte lätt inte!


Kommentarer
Postat av: Nina

Vad skönt att hon är bra igen.

2010-03-01 @ 09:25:20
URL: http://ncn.blogg.se/
Postat av: Kristina Warg

Läs min blogg: http://kristinawarg.blogg.se :D

2010-03-01 @ 14:08:03
Postat av: Louise - Från flygplan till gödsel

Man kan aldrig få för många schabrak ;)



Tack för bett tipset förresten, tyvärr fungerade det inte. Men han funkade riktigt bra på ett Myler bett som jag köpte i Göteborg. Hoppas att det fortsätter så! :)

2010-03-02 @ 21:12:20
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: Louise - Från flygplan till gödsel

sv;



Tack, tycker du det? Tycker själv att han har lagt på sig en hel del och byggt om sig lite. han är dock fortfarande lite för tung och rund om magen. Förhoppningsvis skall han bli mer fit nu under våren :)

2010-03-03 @ 19:03:16
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0