Utvärdering

Trelleborgs RF

Skyltat:
Lite dåligt skyltat och utmärkt att det var tävling, men å andra sidan så låg anläggningen så att man klart och tydligt såg den från vägen:)
Parkering:
Bra parkeringsmöjligheter som låg nära själva tävlingsplatsen. Parkeringen låg på ett fält så var lite lerigt eftersom det regnat en del. Dock var parkeringsfunktionärerna snälla och assisterade med traktorhjälp om någon körde fast.
Sekritariat:
Lätt att hitta, centralt beläget på tävlingsplatsen. Trevlig personal!
Cafeteria:
Bra utbud med både fika och dagens lunch, billiga priser. Mycke hembakat, det uppskattas! Exempelvis hade de hembakade semlor:)
Veterinärbesikting:
Låg nära och bra. Bra skyltat! Dessutom en fullt rimlig veterinäravgift på endast 70:-
Framridning:
Väldigt stor och bra utebana gjorde att det fanns goda möjligheter att rida fram. det blev aldrig trångt eftersom den var så stor. Ett stort plus för att de hade ställt fram ett litet kryss man kunde hoppa fram på. Det var dessutom bra underlag!
Framhoppning:
Det var en ganska liten framhoppning i ett gammalt mörkt ridhus, dock med bra underlag. Man fick vara max 6 stycken där inne vilket var skönt. Framhoppning var tillåten i båda varven,tack för det!! Eftersom det fanns så gott om plats att rida fram ute var det ingen trängsel inne i framhoppningsridhuset, jag gick exempelvis in när det bara var 5 kvar.
Eloge till den framhoppningsansvariga som högt och tydligt ropade ut namnet på den som var på tur att gå in!
Sådant underlättar enormt mycket:)
Tävlingsbanan:
Ljust och fint ridhus med fin tävlingspark. Inte så mycket titthinder dock. det kunde varit kul med lite mer "ifyllnad" i hindren. Även här var det bra organiserat av funktionärerna som ropade upp vem som stod på tur. Bra högtalarsystem som gjorde att man kunde hålla koll på vilket nr som var inne på banan även på framridningen!
Övrigt:
Det kändes som en bra organiserad tävlingsplats. Allt flöt på och det var lätt att hitta eftersom de hade skyltat upp var saker och ting låg. Jag hade gärna sett att det funnits möjlighet att hoppa fram lite mer ute eftersom det var så gott om plats. Exempelvis hade de kunnat ha två hinder uppsatta där ute.
Jag åker gärna tillbaka till trelleborg och tävlar:)


Kommentarer
Postat av: sara

sv. Instämmer med dig :-)

2011-03-15 @ 13:51:04
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se

Sv: Haha ja det kan man ju göra, ett bra annat alternativ :) Men jag tänkte mer om man hade en gasbinda hemma så var det lite mer praktiskt än att köpa en, samma funktion ;)

2011-03-15 @ 14:00:45
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Lina - Nybliven mamma!

Sv: Ja, dessutom så har han blivit vaccinerad på lösdriften de senaste två gångerna och där var fullservice så jag var inte inblandad i det alls, så jag hade inget att "hänga upp" datumet på heller =/

2011-03-15 @ 14:08:26
URL: http://equilina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0