Hoppning

Alla tre hästarna skötte sig utmärkt. Värst var såklart min egen lilla Ärtan som fortfarande innbillar sig att det bor ett spöke bakom sargen på ena kortsidan.

C gick även han så mjukt och avspänt nästan hela ridpasset. Vi har lite misstankar om en ev patellaupphakning på det ena bakbenet, och att det är den som spökat när han "tappat" bakdelen lite och fått panik. Vi jobbar vidare lugnt och konsekvent med lösgörande och stärkande arbete.

Levara gick som en dröm. Precis som igår. Jag märker stor skillnad på henne nu när jag kan rida henne själv mer eller mindre varje dag. Hon blir mer lyhörd för hjälperna och söker sig mer framåt nedåt. Precis där jag vill ha henne i det vardagliga arbetet. Tillsammans med ägaren hade jag tävlingsplanering en timme vid lunch.

Så här ser planeringen ut so far, iaf för Levara. C tar vi det lite eftersom och när vi hittar lämpliga tävlingar och banor. Ärtan väntar in besöket hos ET den 18 april, efter det ska hon också förhoppningsvis ut och skutta:)

19/4 Henriksdal- Levara startar utesäsongen med en 130, inplanerad som ren skolningsrunda, C går 1 m avd B
20/4 Henriksdal- 130 A:0 Levara

27/4 Henriksdal- 130 A0:A0 Levara

5/5 Perstorp- 1-110 avd b- C

11-12/5 Vellinge 135+135 Levara

Tyvärr missar vi Skyrup eftersom den ligger efter Henriksdal. Hatar att behöva välja bort, men är lyxigt att ha så många bra tävlingar relativt nära. Efter Vellinge blir det någon lugn vecka och sedan är planen att låta henne hoppa någon lägre klass innan Grevlundatävlingarna. Ska bli så skoj att börja utomhus, Levaras galopp lämpar sig bra på stora utebanor!


Kommentarer
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Häst & Träningsblogg

Sv: Skönt ändå att det inte är jättemycket övervikt, det fick vi tidigare! Nu har vi äntligen hittat en bil som funkar. Men håller med, så dumt att man inte tar det där BE-kortet. Nu ska dom ju dock ändra viktgränserna till nästa år :)

2012-04-03 @ 21:20:33
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0