Godmorgon

Träningarna igår gick helt strålande. Roligt och inspirerande med nya elever. Den senaste i skaran av mina elever har haft väldigt mycket problem med sin häst. En fin men oerhört känslig häst som tyvärr blivit lite missförstådd. Kommunikationen häst och ryttare har inte riktigt fungerat innan. Igår var andra träningspasset för mig och hästen avslutade med att hoppa väldigt fint och avspänt. Ryttaren hade ett stort leende och var riktigt glad i slutet av passet. Superskoj!

Jag kanske ska bli specialist på heta känsliga hästar;)

image description
Igår fick Ärto-pärto nya skor. Dock enbart fram. Vi ville inte riskera att lyfta hennes såriga bakben för mycket så väntar med bakhovarna. Trots att hon gått 8 veckor nu så var hovarna ändå fina och i rätt vinklar. Jag har en bra dialog med min hovslagare som är noggrann, kunnig och lyhörd. En bra hovslagare är väldigt viktigt!


Ärtan är less på att gå i sjukhage och bara få promenera i ridhuset. Hon gör vad som helst för att hinna med att hitta på bus mellan stall och ridhus...en sträcka på 100 m! Blåsa upp sig, hoppa på både tre och två ben, frusta och frysa till is. Sötisen. Hoppas på att kunna skritta lite uppsuttet idag istället. Upptäckte att jag måste klippa henne också. Har inte velat göra det när det var så kallt, men nu har vi hela 7 plus och sol här nere i skåne. Underbart!!

Imorgon lovar de upp til 9 grader:)

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Jättekonstigt?! ;) Man skulle känna någon som verkligen uppskattade det där mer att filma och fotografera, som man inte behöver truga, muta och hota liksom... (Inte för att jag hotar så ofta, passade mest bra att skriva så). Förstår att du är taggad, vem är inte det?!

2012-02-23 @ 08:23:28
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0