Im home...

Imorgon blir det nya bilder och bloggande=)

Kommentarer
Postat av: malin

Tack så mycket:D blir så himla glad när du säger så. Dolly är verkligen en liten stjärna. Är hennes 4e tävling nånsin och hon är stenkoll liksom. Tyvärr är ju som sagt munnen inte den bästa men jag hoppas på att den kanske blir lite bättre med mer styrka. Börjar få lite ångest över om jag ska behålla Larven eller Dolly....

2010-04-06 @ 08:45:28
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Ja, underlaget var verkligen fruktansvärt!! Framhoppningen var delvis under vatten, resten var gyttja som bara sög fast de stackars hästarna (och massor av orutinerade ekipage där som skulle hoppa fram minst 20 språng vardera, ännu mer stackars hästar...). Tävlingsbanan var gyttja de översta 5 cm, sedan var det STENHÅRT! Verkligen glad att jag inte skulle hoppa högre där :S Och visst syns det på henne att hon tycker det är hårt, spec i 100. Tur att det inte var maxat... Usch, kommer aldrig mer att åka dit!

Tack för berömmet =) Äntligen kan jag börja känna att jag gör saker rätt med den här hästen!

2010-04-06 @ 08:48:43
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: Louise

sv:

- Ja, rygger børja komma mer och mer æven om det ær en bit kvar. Men man får vara glad før det lilla !



Vad jag gør på halsen ær en annan fråga. Nu går jag lite føre i spårnget och øverdriver eftergiften, och då blir det tyværr såhær. Jag jobbar stenhårt på det, men det ær så svårt att bli av med en gamal olat! Inte sant ? Tack før att du anmærker på det ! :)

2010-04-06 @ 11:34:02
URL: http://formone.blogg.se/
Postat av: malin

ja det är superjobbigt just nu...blir ju ännu mer velig eftersom Larven bara drar på sig en massa smågrejer som gör att jag inte hunnit komma igång och tävla henne ordentligt. Men tror att jag gör så att jag visar båda och så får vi se vem som blir såld först. Såhär rakt av känns det som att larven är mest lättsåld eftersom hon, precis som du säger, är så mycket mer ridbar just nu....åhhhhh ångest på hög nivå!!!!

2010-04-06 @ 11:57:17
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: malin

ja det är nog det smartaste. Och så ska jag be erik hoppa upp och rida båda lite så han kan ge mig sin bild av det hela också. Han har ju sett mig med båda under hela tiden jag haft dom...ja jag ska till jönköping..men tar bara med larven. Om hon nu inte lyckas hitta på nåt dumt innan...ska du ner till Spring tour?

2010-04-06 @ 12:25:57
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Lina

Sv: Tack, värmer att höra att föer tror på henne =) JAg har ju en känsla av att hon kan gå långt, min förhoppning är 130-140 såsmåningom... Man ska sikta högt!

De flesta arrangörerna i Skåne håller hög klass även på lokal, men det var första gången jag var i Lomma och jag kommer ju inte åka dit igen...

2010-04-06 @ 12:34:11
URL: http://equilina.blogg.se/
Postat av: malin

sv: Ok. jag funderar också på att åka till Vetlanda men har sett att den tävlingen ligger helgen mellan LFK och Åby så jag tror jag skippar Vetlanda. Åh det finns alldeles för mycket bra tävlingar som man vill åka på!

2010-04-06 @ 12:36:18
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: malin

sv: jasså brukar avgifterna vara dyra? kanske skulle ta och åka till vetlanda istället då, hihi. Iof har jag ju bara unghästar så då kanske inte Åby är så dyrt:p har ju inte kommit några proppar än.

2010-04-06 @ 13:11:08
URL: http://mallizzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0