Falsterbo

Det var ett mycke regnigt falsterbo i fredags. Vi trotsade vädret och härdade ut hela nationshoppningen trots att allt var mer eller mindre blött!
Var skoj att se nationshoppningen.
Roffe är kung!
Ett riktigt proffs. Han rider så exakt och planerat. Ninja hoppade verkligen helt super. Var han i ett enda hinder måntro?
Även Tornesch hoppade med mycke marginal och såg himla trevlig ut:)
Vi kan nog få ihop ett skapligt bra lag till EM om alla hästar håller sig friska!
Shoppade inte jättemycket, men hittade en del fynd. Tycker det är otroligt trist bara med de utställare som inte har någon mässrea överhuvudtaget. Då kan man likaväl handla hemma ju!
Min shopping:
Ultra Shield flugspray 225:-
Pfiff Dressyrspö 75:-
Ljusbeiga Pikeur Ciara ridbyxor 600:-
Shortchaps märkeslösa bruna 149:-
Groomingväska Jacson 98:-Väldigt nöjd med allt, särskilt groomingväskan. Jättemånga bra fack till smågrejorna! Skulle egentligen köpt lite mer saker, hovfett, hovpensel, grimskaft, KL strumpor men orkade inte gå så länge, satsar på att köpa det i veckan ist.
Jag vet iaf vad jag ska önska mig i present. En brun Spooks väst, mums vad snygg:)


Torsdag

Oj tiden bara rinner iväg. Jag har helt enkelt inte haft tid med dator och blogg.
I veckan är det Falsterboveckan (vem har missat det liksom!). Vi har köpt biljetter till fredagens hoppningar. Ska bli grymt skoj...även fast de lovar regn. Jag kunde inte hålla mig till fredag utan besökte Falsterbo även på tisdagen. Såg massa fina 5 och 6 årngar som mer än gärna hade fått följa med mig hem. Vädret var dessutom underbart. Strålande sol men lagom varmt.
Jag hittade många potentiella "föremål" som gärna får åka med hem på fredag, pikeur ridbyxor för halva priset, tolga chaps för halva priset, HW groomingväska, Amigo flugtäcke 490:-, massa fina schabrak och pannband SÅKLART,hihi!
Ärtan känns mycke fin i ridningen. Hon jobbar på bra. Vi har haft lite konditonsträning i veckan med fokus på galopparbetet. Allt för att få upp flåset lite. Idag ska hon dressyra i ridhuset. Kanske lägger in lite bommar för att variera träningen:) Sedan blir det jobb för min del hela kvällen.

Im a live

Blir inte särskilt mycket uppdatering för tillfället. Älskling har semester så vi försöker njuta av dagarna så mycket det går:)
Ärtan fortsätter att jobba på bra. Hoppade i förrgår och hon var helt strålande fin.
I veckan kommer Levara gå in från betet och börja skrittas igång efter skadan. Hoppas att det läkt som det ska.
Nu blir det strax stallet för att rida lite i kvällssolen. Mysigt!

RSS 2.0