Renovering

Renovering av mig själv pågår, hihi.

Börjar med nya naglar. De blev så bra! Varför har jag inte unnat mig det innan?

På hästfronten är det rätt lugnt nu, och vet ni vad. Det känns riktigt skönt faktiskt. En helt underbar frihetskänsla har infunnit sig när jag för första gången inte behöver åka till stallet varje dag. Istället har jag tid för annat. Egen träning, umgås med vänner, läsa en bok eller bara vara efter en tuff dag på jobbet. Dessutom kommer det underlätta att vara hästfri i vår då det förhoppningsvis blir mycket resor.

Jag och älskling har en miniweekend till Berlin inplanerad om någon vecka, jag ska till England och hälsa på vänner i slutet på februari-början mars. Kick off med jobbet på spa, konferensresa med jobbet i maj osv. En spännande vår att se fram emot:)

Imorgon ska jag dock rida. Min elevs häst som ska ridas igenom lite, skoj!


Tror knappt att det är sant

Men det är helt underbart att kunna trimma i vår stora paddock i januari! Och dessutom i helt perfekt underlag:)

Lyxigt!


Härlig lördag

Idag var jag "hästvakt" åt en tjej i stallet. Red båda hennes hästar. Kul och lärorikt. Är lite smått förälskad i P. Ca 185 i mankhöjd men han liksom svävar på moln. Lyhörd med väldigt luftiga gångarter. Tror minsann jag vill ha en dressyrhäst som nästa häst.

Imorgon ska jag visa Doris för spekulanter. Från 185 till dryga 160 cm. Dock helt underbara 160 cm!


Doris for sale

Här kommer en liten video på lilla Doris. Det är som att rida en ponny.Fast samtidigt har hon rätt mycket tryck i språnget. Ha i åtanke att hon inte riktigt är i kondition eller har styrka att hoppa perfekta språng. Fortfarande vill hon hoppa lite på fart och då blir det lite svårt att rida mot hinder ibland (därav ett och annat kråkhopp)
 
 
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=683612&inriktning=&typ=

RSS 2.0