Onsdag

Nu vet jag inte vad jag gjort. Framtiden får utvisa vad som händer. Det jag vet är att jag hittat en fin "projekthäst" 4 åring, efter Camaro M som de begär ynka 20.000 för eftersom den är het och bockig i hoppningen...

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=638654

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-08-08 @ 21:07:59
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Sofia

Hoppas det blir bra vilket beslut du än tar! Allt som rör hästar är ju ofta så stort och är rätt tunga beslut.
Du får trimma Jon till att ta över Ärtan om hon inte säljs och om du skaffar dig en yngre häst :)

2012-08-08 @ 21:27:33
URL: http://memylifemyhorse.blogg.se
Postat av: Evelina - equilina.se

Jag såg annonsen igår och blev ganska förvånad! Ni hör ju liksom ihop... Sedan läste jag tävlingsinlägget och det verkar ju inte som att det stämt för er på länge, så det är säkert rätt beslut.

Svar: Ja jag vet, det är min lilla bebis. Hade jag bara haft möjlighet hade vi haft henne kvar och köpt en ny häst. Men det går inte att lösa med dubbla stallhyror och kostnader så då är det bättre att hon får hoppa lägre klasser och lära upp någon ny. Det har liksom inte stämt alls sedan vi flyttade ner till skåne. Innan dess gick hon som en klocka:(
Bella

2012-08-09 @ 11:14:45
URL: http://equilina.se
Postat av: Karin

Åh, jag vet exakt hur det känns, man kämpar och kämpar och tillslut får det bara vara nog. Det måste vara kul att hålla på, motivationen måste finnas... Kanske tid att pensionera Ärtan om hon inte blir såld?

Svar: Jag vet, någonstans får man inse att det är väldigt mycket pengar och tid man lägger på dessa djur och då måste det vara roligt och givande. Jag skulle gärna pensionera henne och ha kvar henne, men har inte råd med två stallhyror:( Så enkelt är det. Hade jag bara haft egen gård hade hon fått gå och skrota och bli gammal!
Bella

2012-08-09 @ 12:00:53
Postat av: Elin

Klart du ska satsa på 4-åringen. Jag gjorde nyligen en liknade affär, hon var dock ingen problemhäst, bara inte inriden :)
Lycka till :)

2012-08-10 @ 12:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0