Äntligen helg

Och jag är NÄSTAN helt jobbfri. Har lyckats byta bort lite pass så åkte på att jobba söndag natten! Men söndagar är nästan alltid superlugna så gör inte så mycket! 
Vad gör man inte för att kunna åka iväg en helg till Lund och bästa Hanna:) Kommer åka ner helgen 20-21:e när det är Lundakarnevalen,yeee! Partyhelg till max! Och så ska vi planera in ett USA besök i sommar. Är bara så mycket som ska klaffa. Hästvakt, hundvakt (om inte älsklingen har semester!) och självklart måste jag vara ledig från jobbet. Men vi ska göra allt för att få ihop det! Finaste bästa Hanna. En helt underbar vän!
Igår var planen att rida ut, men oj vilket blåsväder det var. Riktigt kyligt. Fick därför bli trim i ridhuset. Det är lyx att ha eget stort ridhus:) Som nästan alltid är ledigt och nyharvat! Växlade från det raka bettet till ett tvådelat bridongbett och Ärtan gick riktigt bra. Varvade ganska mycket mellan trav och galopp för att få henne att slappna av. För tillfället har hon sjukt mycket överskottsenergi! 
Nästa vecka får hästarna äntligen byta från deras vinterhagar till sommarhagarna:) Ärtan kommer bli lite mer rund om magen, men ack så lycklig. Deras ena sommarhage är helt perfekt. minst 300 m lång och plant underlag. Ni kan ju gissa vem som drar järnet varje morgon,hihi!

Kommentarer
Postat av: Sara

Fin hon är! Skönt med sommarhagar också :)

2010-05-08 @ 17:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0