Bra ridpass

Ärtan gick så himla bra idag. Hade bara himla otur med vädret. Jag valde mellan nysladdat och nyvattnat ridhus som dock var ganska varmt...eller en nysladdad utebana med hinder. Dock var vädret lite osäkert men körde på utebana iaf. Lagom tills vi ridit fram klart började det regna, suck. Jag som i princip aldrig rider ute och när det väl händer så blir det skitväder. Hatar verkligen regn. Muffi och Ärtan med. Fick därför bli ett något förkortat ridpass eftersom stackars Muffin stod som en staty och frös i regnet, sötisen! Kan dock tillägga att det inte regnade SÅ mycket.

Ridpasset var som sagt väldigt lyckat. Vet inte om det beror på att fällningen och brunst är över eller för att jag bytt från ett tvådelat bdridongbett till ett rakt med fastna ringar?? Tål att tänkas på, men just nu fungerar betslingen mycket bra och ärtan är relatvit nöjd. Hon är en sådan häst som aldrig blir fullt ut nöjd så länge hon har bett i munnen. Alltid varit sådan, bara att acceptera att hon har knepig mun.

Blev lite inspirerad över Peder övningen med bommarna och la ut tre bommar med 13 m mellan. Varierade mellan 4-6 språng från båda hållen, samt skuttade små hinder några ggr. Runda fina språng med en lydig pålle. Varför kan inte alla ridpass vara sådana för??

Ons blir det hoppträning, yeeee!!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Tack för tipset! :D

2010-05-05 @ 14:40:20
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: malin

tänk själv om alla ridpass gick helt perfekt, då skulle man ju aldrig ha nåt att sträva mot ju:P Tror det skulle bli lite trist efter ett tag men sånn är jag.



Det där med svåra munnar känner vi igen...suck...dolly!

2010-05-06 @ 08:21:19
URL: http://mallizzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0