Det bidde inte...

...Barcelona:( Men väl en tripp till Milano. Fashion city nr 1!!!

Blev lite strul med Eurobonus poäng hit och dit och svårigheter att hitta avgångar som passade med lediga bonus platser- Vi var väl ute lite i sista sekunden också. Men ska bli spännande att se Milano, har bara besökt Rom innan och gillar verkligen Italien. Massa vin...lite mera vin och god mat. Kan ju inte bli mycket bättre:) Stannar nästan en hel vecka så har gott om tid på oss att utforska staden!

Ärtan reds i ridhuset idag. Var överaskande mjuk och smidig, men det beror väl på gårdagens rätt rejäla hopp-pass. Vet dock inte VAR hon får all sin energi ifrån. Är verkligen på tårna nu...men det kan behövas eftersom hon borde motioneras 3 ggr så mycket pga allt jäkla gräs,haha!

"Nej hon är inte dräktig, bara tjock;)"

och värre kommer det att bli. Imorgon släpps de i en större gräshage. Den är egentligen för stor med för mycket gräs, men som inackordering har man inte alltid så mycket att säga till om. Eller många ggr försöker jag vaar så smidig och anpassningsbar som möjligt. Det är flera hästar som ska dela på hagarna och få ihop allt. Det är väl bara först veckan som gräsmagen kommer explodera...sen ligger den nog på en jämnthock nivå resten av sommaren,haha!

Kommentarer
Postat av: Louise

Milano ær verkligen underbart !

2010-05-30 @ 18:02:02
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0