Long time no see

Just nu är jag inne i en period nästan helt utan datorkontakt... blir så ibland. Finns så mycket andra roligare saker att ägna sig åt än att bara fastna framför datorn;)

Vill tillbaka till skåne, känner att jag är redo att bli inflyttad skåning på riktigt. Hoppas det kan lösa sig med ´jobb bara. Är mycket som ska klaffa och när flyttlasset väl går kommer det krävas en hel del planering. Boende, stallplats osv... Men längtar tills den dagen kommer, förhoppningsvis sker det snart:) Lund, vilken urtrevlig stad... verkligen en kanditat för boende. Blir att besöka älskade Hannelie där om någon helg för lite mys och party!

Ridit ut två dagar i rad, har verkligen inte haft motivation till att sätta mig i ridhuset och trimma. Igår red vi i våran skog och busade för fullt. Skuttade små terränghinder bland annat! Idag red vi ut lite längre och Ärtan var über duktig... måste nämligen passera genom en läskig gård som innehåller allt från ystra kalvar, ensliageplast, traktorer samt annat bråte och skräp. Det enda hon gjorde var att frusta lite och sen traskade hon på. Så skönt att kunna rida ut själv. Det är nog faktikst det mest avkopplande man kan göra!

Träningsschema för veckan:

Mån: Ridbanan och lydnadscheck med bommar på relaterat avstånd
Tis: Dressyr i ridhuset
Ons: Hoppträning för R
Tor: Vila
Fre: Trimm i ridhuset eller på banan
Lör: Ev tävling LFK 130 cm
Sön: Ev tävling LFK 130 cm


Kommentarer
Postat av: malin

jag vill också bo i Skåne!!!! älskar lund!

2010-05-03 @ 21:52:38
URL: http://mallizzp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0