Utlåning av min stjärna!

Fast bara för en dag;) Idag fick Sofia jogga henne i ridhuset. Mitt knä är inte vad det borde vara och tror endast vila hjälper,buu!

Ärtan var pigg och glad som alltid...sofia fick lära sig att man måste använda benen iaf,eller hur sofia:p

Sofia var även så snäll och mockade till ärtan idag, lyxigt!



Kommentarer
Postat av: Sara Wahlund- Unghästar/ Världscup häst.

Sv: Vi har med en häst som inte borde stå på spån, varje morgon när vi kommer ut så är de bara dynga i boxen för hon har käkat upp ALL den rena halmen... Hopplöst o banta henne.. Är inte vår häst egentligen de är en inackordering.



Ja men visst känns de som en självklarhet att mocka minst en gång om dagen? Mitt inlägg om mockning skrev jag för idag var jag i ett stall fullt med inackorderingar där en av hästägarna inte mockade varje dag till sin häst, o ibland kunde de gå två tre dagar innan de blev mockat. Helt absurt tycker jag, hade de varit i mitt stall så hade jag tagit ett snack med den ägaren...

2010-11-03 @ 23:20:23
URL: http://stallgrasma.blogg.se/
Postat av: Sofia

haha, man känner sig ju så dålig när det tar jättelång tid innan man kmr på hur man ska rida bättre fastän det var en så pass liten sak jag ändra som benen på slutet:P

Ärtan skötte sig bra idag:) Var upptagen i stallet hemma direkt efter hornstäve så jag svara aldrig på sms:et

2010-11-05 @ 20:02:08
URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/
Postat av: sara

fin blogg! :)

2010-11-06 @ 19:30:48
URL: http://sarablomstrand.blogg.se/
Postat av: Sofie

Sv: Hej! Jag förstår absolut din tanke, tyvärr vet jag inte hur man ska "ta ur henne det" då det absolut inte hjälper att gå på henne utan hon då bara exploderar och blir 1000 ggr värre. Har haft henne 6 månader hos Linda Heed, samt mina andra tränare har testat rida henne och hon blir bara värre - riktigt jobbigt och svårt! Hästen är givietvis röntgad - rygg, nacke, ben, blodprovad, ultraljudad och regelbundet kollad och har en sadel som är gjord speciellt till henne för 1 år sen och som vi kollade i somras så dom som skriver sånt är bara så korkade haha :) Riktigt synd att hon ska vara så svår när det annars är en ganska fin häst :)

2010-11-08 @ 15:13:56
URL: http://orlysofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0