Nästa tävling

Nästa tävling för mig och ärtan blir i Vellinge den 10:e april... Vi kommer gå in och rida i div 1 laget, en 120 klass! Ska bli skojsigt, hoppas på ett bra resultat för laget! Ärtan fick ett rejält genomkörarpass i ridhuset, efter ett tag var hon mycke mjuk ocv fin i bogarna, härligt när det släpper! En annan härlig sak är ju att det är ljust så länge på kvällarna...helt underbart:) Jag kan även konstatera att det INTE är att rekomendera vita tävlingsschabrak om man har fläckfobi:p Gisses vad jag dränkt in både ridbyxor och schabrak i vanish,pust! Men snyggt är det med vitt iaf:)

Kommentarer
Postat av: Lina - Nybliven mamma!

Oh, kul! :D Lycka till!



Kan du inte rita upp övningarna i paint? :P

2011-03-31 @ 10:41:42
URL: http://equilina.se
Postat av: Lina - Nybliven mamma!

Sv: Ih, så värdelöst att inte ens ha det! Jag hade aldrig överlevt :P

Förresten, vår bebis har fått samma förnamn som du =)

2011-03-31 @ 11:34:42
URL: http://equilina.se
Postat av: Sofia

Kul!:)



Du, jag har en liten fråga till dig, vilken storlek har du på det kimblewickbettet jag fick låna av dig?:)Ska nämligen köpa ett till Pedro inom en snar framtid.

2011-03-31 @ 19:43:28
URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/
Postat av: Sofia

Sv:Tack:) Hella är faktiskt lättare än Pedro eftersom hon hoppar medan Pedro mer kliver över. Bara lite mer action i henne så kommer det nog bli bra, höjderna kommer ju inte vara några problem sen när hon har lite bättre galopp och håller igång:) Roligt att jag har en hoppehäst iaf:) Pedro ska enbart bli dressyrhäst i framtiden om han håller, vi har faktiskt vart ute och skrittat nu i två dagar!:D

2011-03-31 @ 22:26:41
URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0