Effektiv söndag!

Ingen söndag i sängen här inte;)
Tillsammans med älskling mockade vi hela stallet, halmade, la in mat och sopade. Vi hade även lunchfodringen idag. Under lördag-söndag har vi ett rullande schema där alla i stallet får skriva upp sig på de sysslor man kan. Det funkar väldigt bra och reser någon bort en helg är det skönt att slippa "tvånget" att ta något varje helg, bara att ta lite extra helgen efter. Egentligen behöver vi ju bara mocka våran egen box på helgerna, men vi försöker alla hjälpas åt. Går ändå så snabbt eftersom alla hästarna står på bädd.
Efter stallsysslorna var det dags att fixa till Ärtan för ett ridpass. Hon var lite mer tjafsig i munnen och kändes lite seg i kroppen. Tror hon kanske har lite träningsvärk efter gårdagens hoppning. I morgon får det bli en lång skrittrunda så musklerna får återhämta sig!
Idag hann jag även med en markarbetsträning för en av mina elever. Roligt! Hon kommer ställa hennes häst för lite vidareutbildning hos mig 1 vecka längre fram i vår. Det ska bli skoj!
Nu blir det städning och matlagning här hemma eftersom svärföräldrarna kommer även på söndagsmiddag ikväll. Känns skönt att vara ledig i morgon med:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0